ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Με επιτυχία η "Μεγάλη Συνάντηση"

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 15η παγκρήτια έκθεση «Κρήτη H Μεγάλη Συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κοτζιά, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου 2019.

Για εννέα ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων χτυπούσε  δυνατά προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου,  ο οποίος γνώρισε, γεύτηκε και προμηθεύτηκε τα αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, που πλέον αποτελεί θεσμό, η προβολή για τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλά και τις συμμετέχουσες περιοχές από όλη την Ελλάδα ήταν τεράστια.

Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας αλλά και ιστοσελίδες προέβαλαν διαρκώς τη δραστηριότητα της έκθεσης διαφημίζοντας τα τοπικά προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες των εκθετών.

Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα της έκθεσης, οι επισκέπτες  είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού, παρακολουθώντας δωρεάν τις δεκάδες μουσικές, χορευτικές, γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Από τις πιο σημαντικές στιγμές της έκθεσης στην Πλατεία Κοτζιά, ήταν η παρουσία του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, ο οποίος τέλεσε και τα εγκαίνια αναδεικνύοντας το κύρος της έκθεσης.

Την έκθεση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο Διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σπύρος Επιτροπάκης,   o Αντιδήμαρχος Ηρακλείου υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Γιώργος Σισαμάκης, ο αναπληρωτής Δημάρχου Αθηναίων κ. Λευτέρης Σκιαδάς, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της  Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, ο εκπρόσωπος της Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Γιώργος Τσούκαλης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων κ. Μανώλης Πατεράκης, ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Γιώργος Μαριδάκης, ο δημιουργός και Πρόεδρος του Ι.Λ.Ο.Α κ. Γιάννης Περράκης, ο πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ο πρώην Νομάρχης Ηρακλείου κ. Δημήτρης Σαρρής και ο Επιτελής Πολεμικής Αεροπορίας ο Αντιπρόεδρος ένωσης ολοκαυτώματος Σοκαρά, Νίκος Μπιμπάκης.

Οι επόμενες διοργανώσεις  της Παγκρήτιας έκθεσης «Κρήτη H Μεγάλη Συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ, περίπτερο 12 από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου 2019 και αμέσως μετά στη Λάρισα, στην Κεντρική πλατεία από τις 7 έως και τις 11 Νοεμβρίου 2019.

Τη νέα χρονιά η έκθεση θα ταξιδέψει στην Πάτρα και θα βρεθεί στο μώλο του Αγίου Νικολάου, από τις 7 έως τις 15 Μαρτίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διοργανώσεις της έκθεσης «Κρήτη H Μεγάλη Συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.pagritiaekthesi.gr ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα: 2810213318 & 6932430433.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ