ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με Ρωσία και φύγαμε για τελικό

0

Επική πρόκριση της Ελληνικής ομάδας μίνι ποδοσφαίρου στα ημιτελικά του SOCCA World Cup 2019 επί της Αγγλίας με 4-3! Έσπασαν καρδιές στο κατάμεστο γήπεδο του Ρεθύμνου!

Γράφει ιστορία η Ελλαδάρα! Με γκολ των Στάμου (20’), Κριτσωτάκη (21’), Παυλόπουλου (28’) και Θανασάι (40’) κέρδισε 4-3 την Αγγλία του μηδενικού παθητικού μέχρι τότε στη διοργάνωση και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του SOCCA World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο! Οι Άγγλοι προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι Έλληνες έχασαν πέναλτι με τον Χύσσο, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να προηγηθούν με 3-1. Η Αγγλία ισοφάρισε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς, αλλά ο Θανασάι με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στις καθυστερήσεις έστειλε την Ελλάδα στον ημιτελικό με τη Ρωσία, σήμερα στις 14:00 (live από τα κανάλια novasports). Η Ελλάδα πάει πλέον για τον τελικό στις 21:00, ενώ ο χαμένος του ημιτελικού αγωνίζεται στις 19:30.

Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, με τη βοήθεια του οποίου έφτασε αυτή η σπουδαία διοργάνωση στη χώρα μας.

Το εστιατόρια Αγρίμια στο Ρέθυμνο είναι η γευστική επιλογή και χορηγός του SOCCA World Cup 2019.

Ελλάδα (Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Κριτσωτάκης, Κατσουράνης, Λευκαρίτης, Σιόρε, Χύσσος, Ντούμος, Γιώτης, Θανασάι, Παπαδάκης, Φούσκας, Παυλόπουλος, Στάμος, Τζανέτος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ