ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «βραδιά Μαραθωνίου»

0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «βραδιά Μαραθωνίου» που οργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου στην «Κιμωλία» την Παρασκευή 18/10/2019.

Επιτυχημένοι αλλά και επίδοξοι Μαραθωνοδρόμοι έδωσαν το παρόν σε μια βραδιά που κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς, μακριά από την ένταση των προπονήσεων που κάνουν καθημερινά οι αθλητές του Σ.Δ.Υ.Ρ., προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο δρομικό γεγονός.

Παλιοί αθλητές με πολλές συμμετοχές στη συγκεκριμένη διοργάνωση έδωσαν τα φώτα τους στους νεότερους και μοιράστηκαν μαζί τους πολλές αναμνήσεις, εμπειρίες αλλά και οδηγίες για μια καλή εμφάνιση στον Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου.

Συνεργασία με το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. για την αποθεραπεία των αθλητών του ανακοίνωσε ο Σ.Δ.Υ.Ρ. Κοντά σε συμφωνία και με Εργομετρικό Κέντρο.

Η βραδιά όμως έμελλε να κλείσει με μια σημαντική ανακοίνωση από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μάνο Κατικά, ο οποίος γνωστοποίησε στα παριστάμενα μέλη ότι ο Σ.Δ.Υ.Ρ. συμφώνησε με το ΚΕ.Φ.Ι.Α.Π. για την αποθεραπεία των αθλητών του.

Συγκεκριμένα, μετά από αλλεπάλληλες εποικοδομητικές συναντήσεις με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη και την προϊσταμένη του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) κα Αναστασία Σταυγιανουδάκη, οριστικοποιήθηκε μια συμφωνία συνεργασίας του Σ.Δ.Υ.Ρ. με το Νοσοκομείο (από το Δ.Σ. του οποίου η παραπάνω συμφωνία εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ).

Βάσει αυτής παρέχεται στα μέλη του συλλόγου η δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ (Γ. Παπανικολάου 23 Καλλιθέα): ενδυνάμωσης ή/και αποθεραπείας και αποκατάστασης, τόσο στις αίθουσες ενδυνάμωσης όσο και στη θεραπευτική πισίνα με τα ποδήλατα νερού.

Επίσης εντός των ημερών ο Σ.Δ.Υ.Ρ. θα προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με γνωστό Εργομετρικό Κέντρο της Κρήτης για λογαριασμό των αθλητών του.

Για τη λειτουργία του όλου εγχειρήματος ο Σ.Δ.Υ.Ρ. προχώρησε στην ίδρυση «Τμήματος Ενδυνάμωσης, Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Αθλητών», την ευθύνη του οποίου έχει ο γιατρός, στο επάγγελμα, πρώην πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Ρ. κ. Κώστας Ζησιμόπουλος. Στην προσπάθεια θα συνδράμει και ο έφορος του τμήματος και καταξιωμένος δρομέας κ. Γιώργος Κανακάκης.

Λεπτομέρειες για όλα τα θέματα που άπτονται στη λειτουργία του «Τμήματος Αποκατάστασης» θα ανακοινωθούν στα μέλη του Σ.Δ.Υ.Ρ. αναλυτικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Σ.Δ.Υ.Ρ. θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στον διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη όπως και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, καθώς και στην προϊσταμένη του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) κα Αναστασία Σταυγιανουδάκη για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας για λογαριασμό των δεκάδων αθλητών του. Επίσης στο γιατρό και πρώην πρόεδρο του Σ.Δ.Υ.Ρ. κ. Κώστα Ζησιμόπουλο, η συμβολή του οποίου υπήρξε καταλυτική για να ολοκληρωθεί αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Δ.Σ. Σ.Δ.Υ.Ρ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ