ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Στο λιμάνι του Ρεθύμνου κατέπλευσε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

0

Κατέπλευσε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, και περί ώρα 14:00 στο λιμάνι Ρεθύμνου το πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο LE BOUNGAINVILLE για τέταρτη φορά, και αναμένεται ένας ακόμα κατάπλους του συγκεκριμένου πλοίου,  με 152 επιβάτες και 117 άτομα πλήρωμα, το οποίο απέπλευσε περί ώρα 23:00. Η ίδια εταιρεία επέλεξε ως προορισμό το λιμάνι μας και με το πλοίο LE LYRIAL.

Πολλοί επιβάτες του πλοίου που περιηγήθηκαν στην πόλη μας επισκέφτηκαν και  τις εγκαταστάσεις του SOCCA WORLD CUP που διεξάγονταν στο αμμώδες τμήμα της χερσαίας ζώνης της πόλης μας, εκφράζοντας την ευχάριστη έκπληξή τους για το ξεχωριστό αυτό γεγονός.

Το ταξίδι αυτό εντάσσεται στο προγραμματισμένο πρόγραμμα κατάπλων των πλοίων της εταιρείας LA PONANT στο λιμάνι μας, που πλέον αποτελεί αναγνωρίσιμο  προορισμό για τις πλοιοκτήτριες εταιρείες.

Συνεχίζονται επίσης κάθε Δευτέρα και έως το Νοέμβριο οι τακτικοί κατάπλοι των κρουαζιερπλοίων HARMONY.

Οι ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αναφορικά στην προώθηση της πρόσκλησης εταιρειών κρουαζιέρας στο λιμάνι μας συνεχίζεται και έχουν ήδη επιβεβαιωθεί αφίξεις και για το έτος 2020, στα επίσημα προγράμματα πλόων των πλοίων τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ