ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεχής η αγωνιστική δράση του σκοπευτικού Ομίλου Ρεθύμνου

0

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρεθύμνου σε αγώνα που διεξήχθη στα Χανιά στο σκοπευτήριο Σκινέ στις 29 Σεπτεμβρίου .

Ο αγώνας με την ονομασία ¨ The Gretan Way ¨ ήταν επιπέδου 2 , πραγματοποιήθηκε σε 6 στάδια , ενώ οι συμμετοχές απ΄όλη την Κρήτη έφτασαν τον αριθμό των 65.

Και σε αυτόν τον αγώνα όπως σχεδόν σε κάθε αγώνα που διεξάγεται στην Κρήτη η ομάδα του Σκοπευτικού Ομίλου Ρεθύμνου ήταν η πολυπληθέστερη , αφού εκπροσωπήθηκε από 14 αθλητές , με 8 από αυτούς να ανεβαίνουν στο βάθρο αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητα τους .

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή 3 μικρών αθλητών του συλλόγου που έκαναν αίσθηση στην πρώτη τους εμφάνιση και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πρόκειται για τους Λουκάκη Αντώνιο 12 ετών , Ζουμπεράκη Πέτρο 9 ετών και Πολίτη Ιωάννη 10 ετών , οι οποίοι μάλιστα κατέλαβαν αντίστοιχα τις 3 πρώτες θέσεις στην κατηγορία πιστολιού classic  στα super junior.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι : Δακανάλης Θεμιστοκλής , Δαφνομήλης Πολύδωρος , Βαλέργας Στυλιανός, Πολίτης Θεοχάρης,  Ζουμπεράκης Κυριάκος, Λουκάκης Γεώργιος, , Σταυριανάκης Βασίλης, Αγγελιδάκης Ευάγγελος, Φουσταλιεράκης Εμμανουήλ, Τσίβης Κωνστ/νος, Kostachescu Michaela.

Όσο αφορά τα αποτελέσματα είχαμε τον Δαφνομήλη Πολύδωρο να καταλαμβάνει την 1η θέση στην κατηγορία πιστολιών  production υποκ. senior , τον Δακανάλη Θεμιστοκλή την 2η θέση στην γενική κατάταξη στην κατηγορία classic, τον Βαλέργα Στυλιανό την 2η θέση στην γενική κατάταξη στην κατηγορία  revolver, τον Ζουμπεράκη Κυριάκο την 2η θέση στην γενική κατάταξη στην κατηγορία production optics και τον Αγγελιδάκη Ευάγγελο την  3η θέση  στο πιστόλι standard  υποκ.senior.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έκβαση του αγώνα ο πρόεδρος του συλλόγου Δακανάλης Θεμιστοκλής δήλωσε :

 << Θα ήθελα και σε  αυτόν τον αγώνα να συγχαρώ όλους τους αθλητές μας  που συμμετείχαν , αλλά και αυτούς που διακρίθηκαν , όμως  αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι η συμμέτοχη με τα χρώματα του συλλόγου  μας για πρώτη  φορά αθλητών τόσο μικρής ηλικίας . Η προσπάθεια που γίνεται είναι προσανατολισμένη  στο να εντάξουμε στο δυναμικό μας όσο το δυνατόν αθλητές μικρότερης ηλικίας , διδάσκοντας τους από νωρίς την τεχνική του  αθλήματος  της πρακτικής σκοποβολής και τονίζοντας τους ότι  μόνο με την  αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας   μπορούν να απολαύσουν ένα συναρπαστικό άθλημα χωρίς να διατρέχουν  απολύτως κανένα κίνδυνο  .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Χανίων για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στο σκοπευτήριο του , αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι οι διοργανώσεις πρακτικής σκοποβολής στην Κρήτη είναι πραγματικά  σε  υψηλό επίπεδο.>>

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ