ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Φαντασμαγορική» τελετή έναρξης, λευκή ισοπαλία για Ελλάδα – Μεξικό!

0

Γράφει ο Νίκος Φωτάκης

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη – φαντασμαγορική  τελετή έναρξης για το Παγκόσμιο Κύπελλο μίνι ποδοσφαίρου, το οποίο λαμβάνει χώρα στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα, τα εξαιρετικά εφέ σε συνδυασμό με το συγκρότημα των Onirama και τον σούπερ σταρ Djibril Cisse καθήλωσαν τους εκατοντάδες φιλάθλους που κατέκλεισαν το γήπεδο – στολίδι που έχει στηθεί στην παραλιακή του Ρεθύμνου. Παράλληλα, κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης παρουσιάστηκε το «πολυπόθητο» τρόπαιο του τουρνουά και πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο της πόλης μας, κ. Γιώργο Μαρινάκη, από τον βουλευτή της πόλης μας και εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και από τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Τέλος, τα πολλά βεγγαλικά έδωσαν το μήνυμα της έναρξης του τουρνουά κάνοντας την νύκτα μέρα και στην συνέχεια ακολούθησε η πρεμιέρα της εθνικής μας ομάδας, κόντρα στην αντίστοιχη του Μεξικού.

Στην πρεμιέρα της εθνικής μας ομάδας, η «γαλανόλευκη» ήταν ανταγωνιστική κόντρα στο Μεξικό, παρά το γεγονός ότι έμεινε από πολύ νωρίς του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο. Μάλιστα, οι Μεξικανοί έχασαν και πέναλτι κατά την διάρκεια της φάσης αυτής, είχαν δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα και πολλές χαμένες ευκαιρίες, όπως, όμως, και η εθνική μας ομάδα. Τελικά, το (0-0) παρέμεινε μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα, το οποίο, ίσως, ικανοποιεί και τις δύο ομάδες. Αξιοσημείωτο σημείο του παιχνιδιού ήταν το γεγονός ότι η Φιλαρμονική της πόλης μας, έδωσε τον δικό της ρυθμό κατά την διάρκεια της ανάκρουσης των δύο εθνικών ύμνων.

Στα άλλα δύο ματς της 2ης μέρας του τουρνουά, η Αγγλία έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και επικράτησε εύκολα με (2-0) της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, οι λατινοαμερικάνικες ομάδες της Βραζιλίας και της Κολομβίας έμειναν στο (0-0), σε ένα ματς που κυριάρχησε η ένταση, το πάθος και οι σκληρές μονομαχίες.

Η συνέχεια σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου με συνολικά 13 παιχνίδια, μεταξύ των οποία τα Αργεντινή – Κύπρος (15.00μμ.) και Ελλάδα – Χιλή (21.00μμ.)

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ