ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6ο Σχολικό τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball»

0

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist» θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί εκατοντάδες μαθητές, στο πλαίσιο του σχολικού πρωταθλήματος «Cretan Kings Assist Basketball». Το Assist δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν μπάσκετ και να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας, μία οικογένεια από παιδιά, δασκάλους, παίκτες, γονείς, φοιτητές και όλους όσοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες μας, με στόχο τη χαρά της συμμετοχής και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η πρεμιέρα του τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο 26 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 14 Δημοτικών Σχολείων του Νομού Ρεθύμνου.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει 2 ομίλους των 7 ομάδων, οι οποίες θα αγωνιστούν σε 5 αγωνιστικές, στα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων. Η 6η χρονιά θα κλείσει με τη μπασκετική γιορτή του All Star Party, με τη συμμετοχή των επίλεκτων μαθητών – αθλητών της φετινής σεζόν.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα καινούρια ανοικτά γήπεδα στους 4 Μάρτυρες, με τις ομάδες να υποχρεούνται να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

AEGEAN, HEAVENOFBRANDS.COM KAI ΝΕΡΟ SAMARIA ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Για ακόμα μία χρονιά η AEGEAN και το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com θα βρεθούν στο πλευρό του κοινωνικού προγράμματος και συγκεκριμένα στο σχολικό τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball», προσφέροντας έμπρακτα στον αθλητισμό και τον εθελοντισμό.

Παράλληλα τη φετινή σεζόν, το ASSIST καλωσορίζει το βραβευμένο παγκοσμίως νερό Samaria, με την ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ Samaria να αποτελεί μία εταιρεία πρότυπο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ 6ου ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «CRETAN KINGS ASSIST BASKETBALL»

Α’ Όμιλος

2ο Δημοτικό Ρεθύμνου

5ο Δημοτικό Ρεθύμνου

6ο Δημοτικό Ρεθύμνου

8ο Δημοτικό Ρεθύμνου

13ο Δημοτικό Ρεθύμνου

14ο Δημοτικό Ρεθύμνου

Β’ Όμιλος

1ο Δημοτικό Ατσιποπούλου

3ο Δημοτικό Ρεθύμνου

7ο Δημοτικό Ρεθύμνου

15ο Δημοτικό Ρεθύμνου

16ο Δημοτικό Ρεθύμνου

Δημοτικό Σχολείο Γερανίου

Δημοτικό Σχολείο Πλακιά

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

1η Αγωνιστική – 26 Οκτωβρίου 2019

2η Αγωνιστική – 10 Νοεμβρίου 2019

3η Αγωνιστική – 15 Δεκεμβρίου 2019

4η Αγωνιστική – 2 Φεβρουαρίου 2020

5η Αγωνιστική – 15 Μαρτίου 2020

ALL STAR PARTY – 29 Μαρτίου 2020

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ