ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Προκαλεί Τούρκος αθλητής του Mini Socca στο Ρέθυμνο

0

Μετά το χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, όπου Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν, Τούρκος αθλητής προκαλεί σε αναρτήσεις που έκανε στο instagram.

Ο Τούρκος αθλητής, στην αρχή περιγράφοντας το περιστατικό, μεταξύ άλλων σχολιάζει στη γλώσσα του: «Ως γιοι ενός έθνους που είναι γεμάτο επιτυχία και πάντα κυβέρνησε τον κόσμο, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κατεβάσει τη σημαία μας. Το τέλος αυτών και των όμοιων κωφών ήταν πάντα ο θάνατος και θα υπάρξει και πάλι θάνατος.»

Στη συνέχεια απαντώντας σε άλλα ποστ γράφει στα ελληνικά - όπως φαίνεται και στη φωτογραφία: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά αν χρειαστεί γινόμαστε στρατιώτες και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την πατρίδα μας.»

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρακάτω σύνδεσμος, δεν λειτουργεί πλέον καθώς μετά το σάλο που προκλήθηκε ο Τούρκος αθλητής έσβησε την ανάρτησή του.  

Εδώ η ανάρτηση του στο instagram: 

https://www.instagram.com/p/B3o9sSJp1JL/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR0tj6A0FRAIqfQMykaJgvbzCqJQ_yr3GN60k_MYhU0izS-ppmtcrAo8ME0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ