ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ηλεκτροκίνητος γερανός τοποθετήθηκε στο λιμάνι Πανόρμου

0

Τοποθετήθηκε στο λιμάνι Πανόρμου αρμοδιότητας Δ.Λ.Τ.Ρ. σταθερός ηλεκτροκίνητος γερανός ανυψωτικής ικανότητας 5 τόνων, με δαπάνες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης,   ο οποίος και θα  εξυπηρετεί τις ανάγκες των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων και γενικά ιδιοκτητών σκαφών, για την ανάσυρση  των σκαφών αυτών και  βαρέων αντικειμένων από τη θάλασσα.

Όπως επισήμανε η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης και ο κος Δασκαλάκης Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Μυλοποτάμου και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης,  ο γερανός αυτός θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τις ανάγκες των ιδιοκτητών σκαφών και πρόκειται για εγκατάσταση ουσιαστικής διευκόλυνσης  που προσδίδει περαιτέρω αξία στην περιοχή. Πνεύμα παρόμοιων ενεργειών αποτελεί η συνεργασία και διασύνδεση του λιμανιού Ρεθύμνου που είναι ο  κεντρικός λιμένας του βόρειου παράκτιου άξονα του Νομού, με τα λοιπά λιμάνια Πανόρμου – Μπαλί.

Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνεργασία με το Δήμο Μυλοποτάμου σχετικά με την ανάληψη της λειτουργίας του γερανού ενώ θα ακολουθήσει δελτίο οδηγιών προς τους μελλοντικούς χρήστες αυτού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ