ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου: Προσκυνηματική εκδρομή στη Μακεδονία

0

Ανακοινώνεται ότι η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα πραγματοποιήσει από 15ης έως 19ης Νοεμβρίου 2019 προσκυνηματική εκδρομή σε περιοχές της Μακεδονίας, μεταξύ άλλων στη Βεργίνα, στη Θεσσαλονίκη (Μονή Βλατάδων, Άγιος Δημήτριος, Κατακόμβες) και στη Σουρωτή (Άγιος Παΐσιος).

Την Κυριακή 17η Νοεμβρίου 2019 στην Ιερά Βασιλική, Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου. Υπενθυμίζεται ότι οι κτίτορες της ιστορικής Μονής, Βλατάδες, προέρχονταν από την ίδια οικογένεια με τους Αγίους Τέσσερεις Νεομάρτυρες του Ρεθύμνου. Γι’ αυτό και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», εντιμολ. κ. Γεώργιος Βλατάκης, θα προσφέρει στη Μονή εκ μέρους του Συλλόγου Ιερά Εικόνα των Αγίων Τεσσάρων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεώς μας, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Νικηφόρο, στα τηλέφωνα: 28310-36.016 (γραφείου) και 6942042124 (κινητό).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ