ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάστηκε το εκδοτικό έργο του Ηλία Παυλιδάκη «7 άστρα»

0

Το πρώτο έργο του Ρεθυμνιώτη συγγραφέα, Ηλία Παυλιδάκη, ολοκληρώθηκε και γνωστοποιήθηκε στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Νοέμβρη, στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο.

Ο Ευτύχης Δασκαλάκης, ως εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου Λιβάνη απηύθυνε τον χαιρετισμό της βραδιάς. Οι συνομιλητές Γεωργία Μπατσολάκη, Κωνσταντίνος Κουκούλης και Αντώνης Λαμπρινός, μίλησαν μπροστά από πολυπληθές κοινό για τα «7 άστρα». Ο συγγραφέας προσέφερε τα μισά έσοδα της βραδιάς για τα συσσίτια που πραγματοποιεί η  Μικρή Παναγία στο Ρέθυμνο.

Από εδώ και στο εξής θα δίνονται τα μισά έσοδα τον 3 βιβλίων του για τον σκοπό αυτό. Σε δήλωσή του, ο συγγραφέας είπε ότι αυτό το βιβλίο ήταν δώρο για αυτόν και ότι είναι υποχρέωσή του  να το μοιραστεί με άλλους ανθρώπους. Ο συγγραφέας ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν εκείνη τη βραδιά καθώς και την οικογένειά του που βρίσκεται πάντα διπλά του.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ο Νίκος, μέσα από το ημερολόγιο, ταξιδεύει νοερά στην εποχή του παππού του, όπου ανακαλύπτει τις δυσκολίες της δικής του ζωής και τον τρόπο να τις ξεπεράσει. Οι εποχές αλλάζουν, αλλά κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια. Μέσα από το βιβλίο ανακαλύπτουμε πως όλοι έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και πως οι καθημερινές δυσκολίες μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Μέσα από τον μαγικό κόσμο των κοσμημάτων, αρχίζει ένα ταξίδι που οδηγεί στην αυτογνωσία. Τα 7 άστρα είναι οι αξίες που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο κι είναι πάντοτε ίδιες για όλους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ