ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Κινητοποίηση των συνταξιούχων

0

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου , που συνεδρίασε στις 26-11-2019 , αποφάσισε να συμμετέχει στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,  που θα γίνει στις 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ημέρα Σάββατο  στις 10.30  το πρωϊ  στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  Ρεθύμνου, που οργανώνουν  τα ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ , ύστερα από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Κρήτης και όλης της Χώρας , μπροστά στην νέα επέλαση για την  ιδιωτικοποίηση  του Κοινωνικού Ασφαλιστικού συστήματος που ετοιμάζει η Κυβέρνηση.

Το νέο ασφαλιστικό θα οδηγήσει σε νέες  μειώσεις  σε συντάξεις και στην κατάργηση όλων των εργασιακών και κοινωνικών  μας δικαιωμάτων .

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ της κοινωνικής ασφάλισης αφορά όλους τους εργαζόμενους,  κάθε ελληνική οικογένεια .

Γι΄αυτό καλούμε τους εργαζόμενους του Ρεθύμνου  να δώσουν αγωνιστική απάντηση στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , το Σάββατο  30-11-2019  ώρα 10. 30 π.μ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Την άμεση επιστροφή περικοπών και Δώρων – Αυξήσεις στις Συντάξεις και στους μισθούς - ΄Όχι στην  ιδιωτικοποίηση της Ασφάλισης – Κατώτερη σύνταξη 650 ευρώ και μισθό 751 ευρώ – Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας .

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ