ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έχω κρυφτεί στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη

0

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, διαθέτει μια έντονη προσωπικότητα κι αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι βλέποντας την στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Globetrotters».

Το ταπεραμέντο της μαζί με τον επίσης δυναμικό χαρακτήρα του συζύγου της Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο συμμετέχει στην εκπομπή, δημιουργούν… εκρηκτικά σκηνικά μεταξύ τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι τσακώνεται μπροστά στις κάμερες, χωρίς να τους νοιάζει που τους βλέπει τόσος κόσμος. Μάλιστα, αυτόν τον αυθορμητισμό αγάπησαν οι τηλεθεατές, οι οποίοι τους αποθεώνουν στο twitter.

Συχνή αφορμή για τους καβγάδες τους, αποτελεί η ζήλια. Μάλιστα, σε ένα από τα επεισόδια του «Globetrotters», είδαμε την Αντελίνα Βαρθακούρη να εκνευρίζεται με την αντίδραση του συζύγου της, μόλις αυτός είδε μια ωραία κοπέλα να περπατά στους δρόμους της Νέας Ζηλανδίας.

Το ακραίο πράγμα που έχει κάνει η Αντελίνα Βαρθακούρη λόγω ζήλιας

Οι συζυγικοί τους καβγάδες αλλά και οι σκηνές ζηλοτυπίας, δεν είναι στημένοι όπως υποστηρίζει ο Χάρης Βαρθακούρης. Συμβαίνουν συχνά και στην καθημερινότητά τους και φαίνεται πως είναι και το αλατοπίπερο στη σχέση του ζευγαριού. Ακόμα και στην αρχή της γνωριμίας τους δεν έλειψαν οι… ζήλιες! Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου «Stars System», παραδέχτηκε ότι ζηλεύει πάρα πολύ.

«Στην αρχή της σχέσης μας κρύφτηκα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη για να τσεκάρω αν μου έλεγε αλήθεια. Όταν είσαι ερωτευμένος τίποτα δεν είναι ακραίο», εξομολογήθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη και πρόσθεσε: «Ο Χάρης ζηλεύει πιο πολύ από εμένα, αλλά δεν το δείχνει».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ