ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έρχεται ταινία για τη ζωή του ‘Greek Freak’ από το Disney+

0

Όπως μεταφέρει το Deadline, το Disney+ έχει υπό ανάπτυξη μια ταινία αφιερωμένη στο Έλληνα αστέρα του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, ο ανταγωνιστής του Netflix ετοιμάζει το Greek Freak. Πρόκειται για μια ταινία μεγάλου μήκους που θα εστιάζει στα πρώτα χρόνιας της ζωής του MVP του NBA, καθώς και στην τωρινή του καριέρα στους Milwaukee Bucks.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Bernie Goldman που είχε αντίστοιχο ρόλο στην πασίγνωστη ταινία ‘300’. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Arash Amel του A Private War.

Οι περισσότεροι σίγουρα θα γνωρίζετε για τα πρώτα δύσκολα χρόνια της ζωής του Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του, όντας μετανάστες από τη Νιγηρία που βρήκαν στέγη στην Αθήνα. Ο Γιάννης ξεπέρασε κάθε δυσκολία και κατάφερε όχι απλώς να ακολουθήσει το πάθος του και να ασχοληθεί με το μπάσκετ, αλλά από το 2013 να αγωνίζεται στο NBA καταφέρνοντας μεγάλες διακρίσεις.

Στη σεζόν 2016/17 έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που στην κανονική σεζόν βρισκόταν στο Top 20 και στους συνολικούς πόντους, αλλά και στα ριμπάουντ, τις assists, τα κλεψίματα και τα blocks. Το 2017 έλαβε τη διάκριση Most Improved Player, ενώ φέτος τον Ιούνιο το άστρο του έλαμψε στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου, κατακτώντας τον τίτλο του MVP.

unboxholics.com

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ