ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ακαδημία τένις Ρεθύμνου στη Σητεία

0

Η νεοσύστατη ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ , μετά  και την συμμετοχή της στο 3ο Παγκρήτιο τουρνουά πράσινου γηπέδου στο Ηράκλειο , στις  5 Οκτωβρίου ,συμμετείχε και στο 4ο Παγκρήτιο τουρνουά πράσινου (κανονικών διαστάσεων )και πορτοκαλί( μικρότερων διαστάσεων )γηπέδου, που έγινε στη Σητεία 2 και 3 Νοεμβρίου.

Την πρώτη μέρα είχαμε τη διεξαγωγεί  του <<πράσινου τουρνουά>> με τον Παντελή  Τσαγλιώτη να μπαίνει στην οκτάδα,  του Κυρίως ταμπλό .Στον πρώτο γύρο πέρασε bye ,ενώ στο δεύτερο γύρο  κέρδισε 6-3 τον αντιπαλό του .Στη συνέχεια στον τρίτο γύρο , για τα μετάλλια έχασε με σκορ 6-2 .

Ο δεύτερος αθλητής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΕΝΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  Νίκος Κοτσυφάκης στον πρώτο γύρο, πάλεψε αλλά έχασε με σκορ 6-2 .Στο ταμπλό consolation(δεύτερης ευκαιρίας) έπαιξε ακόμα καλύτερο τένις ,αλλά ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 4-1  στο τέλος δεν κατάφερε να γευτεί τη νίκη.

Τη δεύτερη μέρα είχαμε τη διεξαγωγή του << πορτοκαλί τουρνουά>>.Οι αγώνες  ήταν ανάμεσα σε ομάδες των 2 ή 3 αθλητών ,με αγώνες μονών και διπλών, σε κάθε συνάντηση .Εδώ οι Ρεθυμνιώτες τενίστες κατάφεραν πολύ εύκολα και πήραν την πρώτη θέση στον ομιλό τους ,κάνοντας συνεχόμενες νίκες και στα μονά και στα διπλά, επί των αντιπάλων τους.

Ήταν ένα  πλούσιο διήμερο, με μεγάλο αριθμό αγώνων, για τους νεαρούς αθλητές μας , που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Συνολικά 41 αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος και τις δύο μέρες των αγώνων με συμμετοχές απ΄όλη την Κρήτη.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήση τους νεαρούς αθλητές της, για την προσπάθειά τους , τους επιδιαιτητές των αγώνων , τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σητείας για τη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση, και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Γιάννη Σφενδουράκη για την συνεχή παρουσία του στους αγώνες, φροντίζοντας όλα να λειτουργούν τέλεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ