ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μάσα και ο αρκούδος 2 στο Ρέθυμνο

0

Από την παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης

Η μικρή Μάσα, είναι ένα κοριτσάκι με αστείρευτη ενέργεια και σπιρτάδα. Ξεκινάει με τους φίλους της να πάει εκδρομή. Η περιέργειά της για να γνωρίσει τον κόσμο και να ζήσει νέες περιπέτειες, την κάνει ν' απομακρυνθεί και να χαθεί στο δάσος. Εκεί, θα βρεθεί μπροστά στο σπίτι μιας οικογένειας αρκούδων. Ο φιλήσυχος και καλοσυνάτος μπαμπάς αρκούδος, θα χάσει την ηρεμία του με αυτή την αναπάντεχη συνάντηση! Η μικρή Μάσα θα συναντήσει πολλούς κινδύνους, καθώς ένα δάσος κρύβει πάντοτε παγίδες, αλλά και πολλές εκπλήξεις, αφού η μικρή μας φίλη θα γνωρίσει πολλούς φίλους, που θα τους αγαπήσει αληθινά!

Η ιστορία μας, θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της πραγματικής φιλίας, το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθεί κάποιος τα όνειρά του, καθώς επίσης και το ότι η αγάπη δε χάνεται, δε σπάει, δε λυγίζει, μα μόνο συνεχίζει...

Φορέστε λοιπόν τα χαμόγελα σας και ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα μαζί με την Μάσα, τον Αρκούδο και την παρέα τους!

Sold out για την παράσταση στις 17.30!  Έκτακτη παράσταση στις 18.45!

 

Ηθοποιοί: Πασχάλης Αραμπατζής, Αμαλία Ζαγοριανού, Κλεπάτρα Λασκαρίδου, Σωτηρία Σακαλάκη, Παναγιώτης Ψαρρός

Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη

Πληροφορίες: 6945586347

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ