ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Περιφέρεια Κρήτης τίμησε την Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου!

0

Οι άνθρωποι του νησιού βράβευσαν τους Έλληνες παίκτες για την πορεία τους στο SOCCA World Cup 2019.

Δε σταματούν οι τιμές για τους Έλληνες που έστειλαν τη χώρα μας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο. Η ελληνική αποστολή προσκλήθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, κα Μαίρη Λιονή και βραβεύτηκε για τη συνολική της παρουσία στο SOCCA World Cup 2019. Η κα Λιονή συνεχάρη τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο προσωπικό της Ελληνικής ομάδας, τονίζοντας ότι η διάκριση τους ήρθε να προστεθεί στην άρτια διοργάνωση της μεγαλόπνοης αυτής εκδήλωσης. Από την πλευρά τους, οι παίκτες και το προπονητικό προσωπικό ευχαρίστησαν την κα Λιονή και τη συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης και τόνισαν ότι η βοήθεια τους αποτέλεσε σημαντικό στήριγμα και για τις ίδιες τις προσπάθειες της ομάδας.

Σταύρος Αρναουτάκης: "Συγχαίρουμε τους αθλητές για τις ωραίες στιγμές"

Με αφορμή την επίσκεψη της Ελληνικής ομάδας μίνι ποδοσφαίρου στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε: «Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση έστρεψε τα φώτα του παγκόσμιου αθλητισμού στην Κρήτη. Το Ρέθυμνο για δέκα μέρες απέδειξε ότι το νησί μας μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ως Περιφέρεια για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην προετοιμασία των αγώνων και συγχαίρουμε τους αθλητές για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν».

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί Λουξ έχουν κερδίσει πάμπολλες διακρίσεις για την ποιότητα τη γεύση τους και την επιχειρηματική εξωστρέφεια, ενώ βρίσκονται χορηγικά δίπλα στο Socca World Cup 2019. Mε νέα προϊόντα και εξαιρετικές γεύσεις, τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ βρίσκονται στις πρώτες γευστικές προτιμήσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ