ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Την ίδρυση Τμήματος Επιχειρηματικότητας σχεδιάζει η Περιφέρεια

0

«Μέσα στη Νέα Προγραμματική Περίοδο μέχρι το 2027 η Περιφέρεια, με την ίδρυση Τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, θα δώσει προωθήσει δράσεις επιχειρηματικότητας και καινοτομίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Κρήτης και τους επιχειρηματίες του νησιού».

Αυτό τόνισε απόψε από τα Χανιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης Από το «2ο Chania Business forum».

Το φόρουμ διοργανώνεται στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο παλιό λιμάνι από το Επιμελητήριο Χανίων και καταγράφει τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών. Σκοπός του Forum να τοποθετηθούν τα Χανιά και συνολικά η Κρήτη, στην θέση που τους αξίζει στον επιχειρηματικό χάρτη, συγκεντρώνοντας προσωπικότητες του επιχειρείν, με μεγάλη εμβέλεια, από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

«οι επιχειρηματίες της Κρήτης, όλοι εσείς οι άνθρωποι της ιδιωτικής οικονομίας παραμένετε στην πρώτη γραμμή της κοινής μας προσπάθειας», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφερόμενος στις συνέργειες που αναπτύσσονται στο νησί και οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως στον τομέα του τουρισμού η αύξηση που έχει καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Κρήτη είναι πολύ υψηλή, αλλά παρά την επιμήκυνση στην αρχή και το τέλος της σεζόν, ο στόχος για δωδεκάμηνο τουρισμό παραμένει όπως και η διαρκής προσπάθεια όλων για ποιοτικές υπηρεσίες παντού και αύξηση των κορυφαίων τουριστικών υποδομών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ