ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Ο μεγάλος έρωτας και τα σχέδια γάμου!

0

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και κάθε μέρα που περνάει η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον όλο και μεγαλώνει! Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια έως ποτέ δεν κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, η πανέμορφη ηθοποιός για χάρη του αγαπημένου της άφησε την πρωτεύουσα και τον ακολούθησε στην Κρήτη, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον θέλουν εκεί.

Αυτή την περίοδο, η Κωνσταντίνα Κομμάτα έχει επιστρέψει στην Αθήνα αλλά και στη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο. Η νεαρή ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Μαμά Ρόζα» στο θέατρο Αλίκη, έχοντας φυσικά την πλήρη στήριξη του γοητευτικού ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους θέλουν… να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας! Η όμορφη Κωνσταντίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό αποκάλυψε πως θέλει πολύ να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια!

Μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους στο Θέατρο Αλίκη, όπου ο Γιώργος Σαμαράς καμάρωσε την αγαπημένη του στη σκηνή

«Ο Γιώργος ενθουσιάστηκε και γέλασε πάρα πολύ στην παράσταση. Δεν βάλαμε ποτέ την απόσταση ως εμπόδιο στη σχέση μας με τον Γιώργο. Υπήρχε και παλιότερα. Τώρα είναι πολύ πιο κοντά. Δεν νιώθω μικρή για γάμο. Για τα δικά μου δεδομένα και όσα σκεφτόμουν τώρα έπρεπε να έχω δυο τρία παιδιά. Δεν νιώθω ότι ο γάμος έχει ηλικία. Κάποιος μπορεί να το νιώσει στα 20 ή 25 ή και ποτέ. Όλα στην ώρα τους, καλά να είμαστε. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, από πολύ μικρή το ήθελα. Από πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου μανούλα», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ