ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποίηση ομιλίας για τον Μητρικό Θηλασμό στο Δήμο Μυλοποτάμου

0

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία  πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Μυλοποτάμου (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) και το Κέντρο Υγείας Περάματος  με αφορμή την εβδομάδα  του Μητρικού Θηλασμού (1 έως 7 Νοεμβρίου).

Η συγκεκριμένη ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, στο Στέκι Περάματος με εισηγήτριες την κα.Πολιτάκη Έλενα, Μαία του Κέντρου Υγείας Περάματος, η οποία ανέπτυξε ζητήματα γύρω από τον Μητρικό Θηλασμό και την κα. Παναγιώτου Χριστιάνα, Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου, η οποία αναφέρθηκε στα οφέλη του Μητρικού Θηλασμού στην ψυχική Υγεία του παιδιού και της μητέρας.

Πρόκειται για δράση που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της 7η ΥΠΕ Κρήτης, του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Περάματος, των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Περάματος, του Παιδικού Σταθμού Περάματος, του Τοπικού Συμβουλίου Περάματος, του Κέντρου Υγείας Περάματος και του Δήμου Μυλοποτάμου.

(Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ