ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χότον: «Μας ταιριάζουν τα δύσκολα»

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings προετοιμάζεται για μία δύσκολη «έξοδο» στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αναμετρηθεί το Σάββατο (15.45) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Από την ομάδα μας μίλησε ο έμπειρος σέντερ Ντέιβιντ Χότον, ο οποίος αναφέρθηκε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, στις θετικές εμφανίσεις και τους στόχους.

Σχετικά με τη συνεχή βελτίωση της ομάδας, τόνισε: «Όλα ξεκινούν από την προπόνηση και τη σωστή προετοιμασία. Κάθε εβδομάδα είναι μία καινούρια εβδομάδα, όπου βελτιωνόμαστε και διορθώνουμε τα όποια λάθη. Δίνουμε ώθηση ο ένας στον άλλο κάθε μέρα, υπάρχει ανταγωνισμός στα πλαίσια της προπόνησης και αυτό βγαίνει θετικά και στους αγώνες. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο μέσα στο γήπεδο».

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Υποχρεούμαστε να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και να εμφανιστούμε ξανά προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε αποδείξει πως μας ταιριάζουν τα δύσκολα».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, σημείωσε: «Σχετικά με τους στόχους μας είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τους πετύχουμε, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά συνεχώς και να απολαμβάνουμε τη συνεχή βελτίωση κάθε μέρα. Όσο το πετυχαίνουμε αυτό, τίποτα δεν μπορεί μας σταματήσει».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ