ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H πρωτιά του PlayStation 4

0

Η δεύτερη εμπορικότερη παιχνιδομηχανή όλων των εποχών έγινε πρόσφατα το PS4 της Sony, ξεπερνώντας σε νούμερα τόσο το Wii όσο και το πρώτο PlayStation.

Όπως μας λέει η Sony στην έκθεση του δευτέρου τριμήνου του 2019, πούλησε άλλες 2,8 εκατ. συσκευές μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Και βέβαια πριν από 3 μήνες είχε ξεπεράσει το ορόσημο των 100 εκατ. πωλήσεων.

Τεράστια επιτυχία από την πρώτη στιγμή, το πρώτο PlayStation είχε ξεπεράσει τις 102 εκατ. συσκευές, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον τότε ανταγωνισμό (Sega Saturn και Nintendo 64).

Το PS4 είναι σήμερα η δεύτερη εμπορικότερη παιχνιδομηχανή, πίσω μόνο από το PS2 και τα 155 εκατ. πωλήσεις του. Αλλά και το Nintendo Wii δεν τα έχει πάει άσχημα, καθώς οι αναφορές κάνουν λόγο για 101,6 εκατ. συσκευές μέχρι σήμερα.

Τα έσοδα της Sony από το PS4 πέφτουν ωστόσο κατά 17% τη χρονιά, γι’ αυτό και τα επόμενα Χριστούγεννα θα μας έρθει το PlayStation 5.

Μόνο που το PS4 δεν είναι ακόμα παρελθόν και μια σειρά τίτλων (The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima και Death Stranding) βγαίνουν όπου να ναι να προσυπογράψουν το γεγονός…

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ