ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Youtube: 10 viral ελληνικά βίντεο που μας έχουν στοιχειώσει

0

Καγκουριές, παραδοξότητες, γραφικότητες, παραθρησκευτικές διαμάχες αλλά και ολίγη απαραίτητη παιδική αθωότητα σε δέκα βίντεο που έχουν σημαδέψει το ελληνικό YouTube.

Όλα τα παρακάτω βίντεο έχουν γίνει εκ νέου viral σε facebook, instagram και twiiter, και ουδείς μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια τον πραγματικό αριθμό των views τους. Κάποιες δε από τις ατάκες που θα ακούσετε παρακάτω χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις παρέες.

1. Ουράνιο Τόξο

Το θρυλικό Ουράνιο Τόξο στην κρατική τηλεόραση. Ο απίστευτος Γιωργάκης που έγινε... σύμβολο. "Έκλαψα λίγο αλλά έκατσα", η θρυλική ατάκα.

2. Πανελλήνιες Εξετάσεις 1997

Το πιο διαχρονικό βίντεο της καρδιάς μας. Μακράν όμως.

3. Φίδι με γάτα

"Κάνει αυτό κςςςς και παίρνω τον μπαλτά". Ο γραφικός Σερραίος άφησε τη μορφή του ανεξίτηλα γραμμένη στο ελληνικό YouTube. Για τη γραφικότητά του.

4. Έλα Γιώργη

"Παναγία μου θα σκοτωθούμε". Τι να πει κανείς για αυτό το βίντεο; Το έχουμε δει να παίζει σε πάμπολλες παραλλαγές και remix, ενώ πρόσφατα είδαμε και τη "στροφάρα" της Κρήτης από ψηλά.

5. Άλλα επίπεδα πρόσφυσης

Ακόμη μια οδηγική ασυνέπεια, μια ανευθυνότητα στο τιμόνι που γίνεται viral ως μνημείο αποφυγής και ανάρμοστης συμπεριφοράς. Ο ελληναράς που θεωρεί τον δρόμο "βασίλειό" του κατακεραυνώνεται ακόμη στα social media, επτά χρόνια μετά την αρχική ανάρτηση του βίντεο.

6. Η Βίκυ η γκαζιάρα

Η Βίκυ δυστυχώς τον άκουσε και έδωσε γκάζι, ακόμη κι αν - όπως τελικά φαίνεται - ήταν μάλλον λίγο "πειραγμένο". Τα πλάνα είναι από τη Μεσσηνία.

7. Ήσυχα ρεη ήσυχα!

Χειμαδίτιδα λίμνη. Ποδηλάτης πέφτει σε κοπάδι με 25 σκυλιά. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

8. Ο κύριος αυγολέμονος

Αρχόντοι και λινάτσες. Ο Χρήστος Φερεντίνος εντόπιζε διαμαντάκια στα αθάνατα ελληνικά 90s. Ιπποδρομίες, καταστροφές και αγνές σοφίες από τον κύριο αυγολέμονο με το όνομα. Γιατί τα ορφανά πορεύονται κι οι χήρες κονομιόνται.

9. MEGA σαβούρα

Τι την ήθελε την επίδειξη ο εφευρέτης με το μηχανάκι νερού; Όλα πήγαν χάλια και το μηχανάκι συνέχισε να τρέχει μόνο του.

10. Την Παναγία δεν θα τη ξαναβρίσεις

All time κλασικό βίντεο από τη Μονή Εσφιγμένου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ