ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκδήλωση της ΚΟ Ανωγείων του ΚΚΕ

0

Με αφορμή την οικονομική εξόρμηση Νοέμβρη – Δεκέμβρη η ΚΟ Ανωγείων του ΚΚΕ οργάνωσε εκδήλωση συνεστίαση στη ταβέρνα ‘‘Αετός’’ στα Ανώγεια.

Η ΚΟ ευχαριστεί όλους εκείνους που συνέβαλαν για την παραπάνω εκδήλωση, αλλά και εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ενίσχυση των οικονομικών του Κόμματος.

Ο Στέλιος Σταυρακάκης  δημοτικός σύμβουλος  άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους χωριανούς του.

Παραβρέθηκε ο Νίκος Μανουσάκης περιφερειακός σύμβουλος και ο Μιχάλης Δραμουντάνης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στο Τηλέμαχο Δημουλά μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο  ομιλητής, αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση και συνολικά στα ζητήματα που απασχολούν τον κάθε εργαζόμενο, δίνοντας έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τους κτηνοτρόφους και αγρότες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους κινδύνους που ελλοχεύουν στην γύρο περιοχή για τον λαό μας λόγο των ανταγωνισμό των ισχυρών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων τονίζοντας ότι «οι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ εγκυμονούν μονάχα κινδύνους. Άρα και ο λαός μας πρέπει να οργανώσει τη δική του αντίδραση χαλώντας τα σχέδια τους με γνώμονα το δικό τους συμφέρον».

Αναφερόμενος στην πρόταση του ΚΚΕ είπε, «το ΚΚΕ έχει επεξεργασμένο σχέδιο και για το σήμερα και για το αύριο. Η Ελλάδα έχει έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό. Έχει τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες στον βιομηχανικό και αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, που μπορούν να εξασφαλίσουν τη λαϊκή ευημερία, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Είπε ακόμα ότι «οι αντίπαλοί μας επιστρατεύουν όλα τα μέσα ενάντια στο ΚΚΕ και τα οικονομικά του. Χρησιμοποιούν το ψέμα και τη συκοφαντία ώστε να χτυπήσουν τους δεσμούς του Κόμματος με το λαό. Η αστική τάξη, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, έχει θεσπίσει ένα αντιδραστικό πλέγμα νόμων για τα οικονομικά των κομμάτων, επιδιώκοντας να βάλει εμπόδια,  ιδιαίτερα στην ενίσχυση του ΚΚΕ από τα λαϊκά στρώματα γιατί αυτά μονάχα το ενισχύουν. Δεν έχει σπόνσορες για ενίσχυση και ούτε θέλει. Μας ζητάει ακόμη και για ενίσχυση των δύο ευρώ να δίνονται όλα τα προσωπικά στοιχεία του ενισχυτή στις κρατικές αρχές!».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ