ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες γιορτές στον Δήμο Μυλοποτάμου

0

Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή απλώνεται στον Δήμο Μυλοποτάμου με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων "Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο" έχει ξεκινήσει από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και συνεχίζεται με επιτυχία. Ήδη έχουν φιλοξενήσει εκδηλώσεις το Πέραμα, το Πάνορμο, τα Αγγελιανά, τα Χελιανά, τα Αγρίδια, τα Τσαχιανά, το Κρυονέρι, το Χώνος, το Δοξαρό, ο Μακρυγιάννης, η Θεοδώρα και η Δρόσια.

Η επίσημη τελετή έναρξης έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία Περάματος από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κόκκινο. Νωρίτερα οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα και εορταστικά τραγούδια σε όλη την πόλη για να καταλήξουν στο χώρο της εκδήλωσης και να γιορτάσουν μαζί με τους μεγάλους την φωταγώγηση του δέντρου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία του μοναδικού Μάνου Παπαδάκη με τους εξαιρετικούς μουσικούς του.

 

 

Μαγικές και όμορφες στιγμές στον Μέσα Μυλοπόταμο την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Αγριδίων, Δοξαρού, Θεοδώρας, Κρυονερίου, Χελιανών και Χώνους επισκέφθηκαν τα χωριά του Μέσα Μυλοποτάμου και ψάλουν τα κάλαντα!

Μια μεγάλη γιορτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στα Αγγελιανά! Χριστουγεννιάτικο παζάρι, παιδικά εργαστήρια και παιχνίδια, μάγοι, ξυλοπόδαροι και δρώμενα έως και κρητική μουσική και χορευτικά συγκροτήματα δημιούργησαν ένα μοναδικό κλίμα στο μεγάλο και όμορφο χωριό! Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγγελιανών, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελιανών, Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγγελιανών με την στήριξη και την συμμετοχή του Οργανισμού Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ».

      

     

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ