ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαραγκάκης: "Καλώ όλο τον κόσμο να μας βοηθήσει και να προσφέρει στους συνανθρώπους μας"

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει διπλή αποστολή το Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας Affidea. Να πάρει τη νίκη και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς», όπου οι φίλαθλοι αντί εισιτηρίου θα προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας μας, Παντελής Μαραγκάκης μίλησε για την κοινωνική δράση και προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, τονίζοντας: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη και σημαντική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μου το Σάββατο. Πρόκειται για μία δράση που αποδεικνύει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο. Για αυτόν τον λόγο καλώ όλο τον κόσμο να έρθει, να μας βοηθήσει και ταυτόχρονα να προσφέρει τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια της πόλης μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, σημειώνοντας: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση στη Λάρισα απέναντι στην τοπική ομάδα. Όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες κόντρα στον Ιωνικό. Η εβδομάδα προπονήσεων είναι πολύ δυνατή και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να απομακρυνθούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε δείξει μεγάλη διαφορά στην απόδοση μας. Ο λόγος είναι ότι αισθανόμαστε καλύτερα στο γήπεδο μας, με τον κόσμο να μας βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση και ψυχολογία. Φυσικά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να εμφανιζόμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας ματς γιατί χρειαζόμαστε τις νίκες και μακριά από το Ρέθυμνο για να πετύχουμε πιο εύκολα τον στόχο μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ