ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Νέες συνεργασίες για την Grecotel

0

Νέες συνεργασίες με τουρ οπερέιτορς αρχίζει η Grecotel στην Κρήτη, που την καινούρια σεζόν ανοίγει και το πρώτο club για παιδιά.

Για πρώτη φορά, τη σεζόν του 2020, η ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel συνεργάζεται με τον γερμανό τουρ οπερέιτορ ETI, καθώς 4 ξενοδοχεία της θα είναι διαθέσιμα μέσω του συγκεκριμένου τουρ οπερέιτορ.

Επίσης, ο ETI ανοίγει το πρώτο Maxi Kids Club στην Κρήτη.

Έιδικότερα, προσφέρονται τα ξενοδοχεία Caramel Grecotel Boutique Resort στην Κρήτη, Amirandes Grecotel Exclusive Resort, Grand Leoniki Residence by Grecotel και Eva Palace στην Κέρκυρα.

Στα Grecotel Caramel Boutique Resort και Grecotel Amirandes Exclusive Resort, η παραδοσιακή ημιδιατροφή έχει αντικατασταθεί από το «Dine Club» το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γευματίζουν σε άλλα, συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Επίσης, ο ΕΤΙ θα ανοίξει το πρώτο Maxi Kids’ Club το ερχόμενο καλοκαίρι στο Grand Hotel Holiday Resort στη Χερσόνησο. Το club απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 12 χρόνων και την υψηλή σεζόν θα υπάρχουν προγράμματα και για εφήβους από 13 εώς 16 χρόνων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ