ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκλήρωση παρεμβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Καρινών Δήμου Αγίου Βασιλείου

0

Ένα ακόμα έργο ολοκληρώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Καρινών που αφορούσε σημειακές παρεμβάσεις στον οικισμό συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Συγκεκριμένα εκτελέστηκαν εργασίες  ανάπλασης της κεντρικής πλατείας με βιομηχανικό δάπεδο, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και φωτιστικών, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, πλακόστρωση περιβάλλοντα χώρου εκκλησίας ΙΝ Σωτήρα Χριστού και πάρκου Καπετάν Λεμονιά και ασφαλτόστρωση δρόμου από την πλατεία έως το παλαιό δημοτικό σχολείο.

Πριν από τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις έχουν προηγηθεί σειρά έργων στον οικισμό που ήταν άμεσης ανάγκης όπως η κατασκευή δικτύου υδροάρδευσης μήκους 6 χιλιομέτρων προς Πατσό και δεξαμενή 100 κμ, τοιχία αντιστήριξης και ασφαλτοστρώσεις 6000 τμ σε τμήματα του δρόμου Καρίνες - Πατσό (έως την θέση  τυροκομείο).

Παράλληλα δημοπρατείται το προσεχές διάστημα το έργο για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Λαμπινή-Καρίνες προϋπολογισμού 100.000 ευρώ ενώ άμεσα ολοκληρώνονται οι εργασίες του δρόμου Καρίνες- Λίβαδος που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια σε μια περιοχή με έντονο ορεινό ανάγλυφο.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης κατά την  επίσκεψη του στα σημεία που υλοποιήθηκαν τα έργα ευχαρίστησε τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα αγροτικής ανάπτυξης Γιώργο Λαγουδάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καρινών Βασίλη Λαγουδάκη και για την συμβολή τους κατά την εκτέλεση των εργασιών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ