ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς στο Ρέθυμνο!

0

Το Σ/Κ 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου ο εκπαιδευτής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΕΝΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  Τσαγλιώτης Μανόλης παρακολούθησε το σεμινάριο "FITNESS ON COURT" με εισηγητή τον Dario Novak στο Ηράκλειο . Ο Dario Novak είναι Καθηγητής κινησιολογίας στο Πανεπιστήμιο του zagrep και ένας από τους κορυφαίους προπονητές φυσικής κατάστασης , footwork και συναρμοστικών ικανοτήτων για αθλητές τένις.

Η θεωρητική βάση του εισηγητή , η πρακτική μέσα στο γήπεδο ,αλλά και οι εμπειρίες που μοιράστηκε με τους προπονητές ο καλεσμένος του σεμιναρίου , Απόστολος Τσιτσιπάς ,έδωσαν ότι καλύτερο στους συμμετέχοντες.

Είχαμε την τύχη , ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά να μοιραστεί γνώσεις και εμπειρίες , πάνω σε θέματα του αγωνιστικού τένις ,στο ανώτερο επίπεδο (γυμναστική,τεχνική , τακτική,πνευματική προπόνηση),αλλά και λεπτομέρειες από την προπόνηση του Τσιτσιπά.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συγχαίρει τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια επιστημονικής κατάρτισης των προπονητών τένις και ευχαριστεί την ACE TENNIS ACADEMY για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ