ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιώργος Μπαστάκης α' προπονητής της Ελληνικής ομάδας μίνι ποδοσφαίρου

0

Ο κρητικός τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας των Ελλήνων για εδραίωση στην ελίτ του αθλήματος.

Ένα νέο πρόσωπο ηγείται της τριταθλήτριας κόσμου στο μίνι ποδόσφαιρο, στο νωπό ακόμη απόηχο των εξαιρετικών εμφανίσεων της Ελληνικής ομάδας μίνι ποδοσφαίρου στο SOCCA World Cup που διεξήχθη στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπαστάκη, μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του Αντρέα Ντρένοβα. Ο Γιώργος Μπαστάκης γνωρίζει καλά το κλίμα στην ελληνική ομάδα και από τη θέση πλέον του προπονητή θα φροντίσει έτσι ώστε η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου να συνεχίσει να φέρνει αξιόλογες διακρίσεις στη χώρα μας.

Ο ίδιος ο Γιώργος Μπαστάκης, μετά από την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ελληνικής ομάδας, δήλωσε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ελληνική ομάδας και ιδιαίτερα τον Θάνο Παπαδόπουλο για την πρόταση τους να ηγηθώ του προπονητικού τημ της Ελληνικής ομάδας.Η πρόταση αυτή αποτελεί για έμενα ιδιαίτερή τιμή και ευθύνη,καθώς καλούμαι να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησε με μεγάλη φροντίδα από τον Αποστόλη Γκαιφύλλια και συνεχίστηκε με τον Αντρέα Ντρένοβα,έναν άνθρωπο στον οποίο χρωστάω πολλά για όλες αυτές τις στιγμές που έχουμε περάσει μαζί τα τελευταία χρονιά άλλα και για την θέση στην οποία βρίσκομαι σήμερα.Οι προκλήσεις είναι κάτι που αποδεχόμουν με χαρά στη ζωή μου και αυτή είναι ίσως η πιο τιμητική.Θα δουλέψουμε πάνω στην αγωνιστική φιλοσοφία των τελευταίων ετών με στόχο να συνεχίσουμε να γεμίζουμε με περηφάνια τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν και παράλληλα να διατηρήσουμε την Ελλάδα στην ελίτ του Μίνι Ποδοσφαίρου ως ικανή και υπολογίσιμη δύναμη για να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο."

Η επίσημη σελίδα της ελληνικής ομάδας μίνι ποδοσφαίρου στο facebook, καλοσώρισε τον Γιώργο Μπαστάκη με το ακόλουθο μήνυμα: "Ο Γιώργος Μπαστάκης αποτελεί από σήμερα το νέο Α' προπονητή της Ελληνικής Ομάδας ο οποίος αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να διαδεχτεί το έργο του Αντρέα Ντρένοβα και να την οδηγήσει στο Socca World Cup 2020. Οι αρετές και οι γνώσεις του, η εργατικότητά του, η εμπειρία του τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα μας αλλά και η βαθιά του αγάπη και αφοσίωση σε εκείνη αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία του.

Giorgos Bastakis καλή επιτυχία!

Λίγες ημέρες πριν, αποχαιρέτησε τον Αντρέα Ντρένοβα ως εξής: "Με τον Αντρέα Ντρένοβα στο τιμόνι της ομάδας μας, πανηγυρίσαμε μία πρόκριση στις 16 ομάδες της Ευρώπης το 2017, μία πρόκριση στις 16 ομάδες του κόσμου το 2018 και ένα Παγκόσμιο χάλκινο μετάλλιο το 2019 ενώ μας αφήνει στην 5η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ένας προπονητής που δούλεψε σκληρά για το άθλημα που αγαπάει αλλά και για την ομάδα που λατρεύει και την οποία άλλωστε τίμησε και ως παίκτης της από το 2012 ως και το 2016. Ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τους παίκτες του και που έβαλε το εγώ του κάτω από την ομάδα. Διότι κάπως έτσι έρχονται οι επιτυχίες... Και ο Ανδρέας Ντρένοβα το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Ένας κύκλος κλείνει και σίγουρα ένας νέος ανοίγει για τον ίδιο. Ανδρέα σ'ευχαριστούμε για όλα, θα είσαι πάντα αναπόσπαστο μέλος μας και χρυσό κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας. Καλή επιτυχία και εις το επανιδείν!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ