ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου στο μουσικό καφενείο – μεζεδοπωλείο

0

Με αφορμή τις ημέρες των εορτών που πλησιάζουν, ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, το Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδροι Κοινοτήτων και φίλοι βρέθηκαν στο μουσικό καφενείο – μεζεδοπωλείο «Φωλιά του Κούκου» το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.

Η «Φωλιά του Κούκου» είναι μέρος του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης «Αρωδαμός» (ΚοιΣΠΕ Ρεθύμνης)  και  δεν είναι απλώς ένα μεζεδοπωλείο, είναι μία θεραπευτική μονάδα, που δημιουργήθηκε για να εργαστούν άτομα που λαμβάνουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας  σε μία προσπάθεια κοινωνικοοικονομικής ενσωμάτωσης και αποστιγματισμού.

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, ο οποίος έχει αναπτύξει σειρά κοινωνικών δράσεων, έχει στηρίξει οικονομικά την νέα αυτή δομή και υποστηρίζει έμπρακτα το έργο της. Άλλωστε, και η διοργάνωση της συγκεκριμένη βραδιάς είχε σκοπό την ενίσχυση της μονάδας, ενώ η παρουσία του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων των Κοινοτήτων σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την πολιτική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ Ταταράκης συνεχάρη τον υπεύθυνο της δομής, Ψυχίατρο Αντώνη Χριστονάκη για αυτή την σπουδαία προσπάθεια που στοχεύει στην ενσωμάτωση των ατόμων με ψυχιατρική εμπειρία στην κοινωνία και την οικονομική τους αυτάρκεια αλλά και την δημιουργία αυτού του καλόγουστου χώρου με την άψογη εξυπηρέτηση και το εξαιρετικό φαγητό και τόνισε ότι αξίζει την στήριξη των Ρεθεμνιωτών. Ο κ. Χριστονάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και τους παριστάμενούς για τη έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη τους σε αυτή την δράση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ