ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παρέα... θερμόαιμων προκάλεσαν επεισόδια σε 3 σημεία του Ρεθύμνου

0

Όχι σε ένα, αλλά σε 3 σημεία του Ρεθύμνου προκάλεσε προβλήματα μια παρέα αλλοδαπών τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για μια παρέα, περίπου, 5 με 7 ατόμων, αλλοδαπής καταγωγής (πιθανότατα Σύριοι), οι οποίοι ενεπλάκησαν σε επεισόδια σε 3 διαφορετικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου: Έξω από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, έξω από το Λύκειο Ελληνίδων (επί της παραλιακής), αλλά και στο Ενετικό Λιμάνι.

Τα περιστατικά συνέβησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, όποτε και μάλιστα, η πόλη του Ρεθύμνου «έσφυζε» από ζωή, λόγω της αργίας της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αλλοδαποί, οι οποίοι και αναζητούνται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ωστόσο, παραμένει άγνωστο το πώς και το γιατί οι ίδιοι ενεπλάκησαν σε 3 διαφορετικά επεισόδια.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έξω από το κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, υπάλληλος του καταστήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 2 άτομα από την παρέα των αλλοδαπών και μεταφέρθηκαν, κι εκείνοι, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σημειώνεται πως, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ