ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρωταθλητής Ελλάδος Βαρέων Βαρών στο KICK BOXING ο Ρεθυμνιώτης Στέλιος Τζωρτζινάκης

0

Δεν έχει ταβάνι ο Ρεθυμνιώτης  πυγμάχος που σε κάθε αγώνα του δείχνει πόσο προετοιμασμένος  φτάνει  πάντα στη κορυφή έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Νίκο Σαμψών..

Το Πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι στις 6 ,7, και 8 Δεκεμβρίου  με 2500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ..

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Διενεκης ο Τζωρτζινάκης Στέλιος  στην κατηγορία Βαρέων βαρών κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες Κ1 -Full contact και Low kick .

O Ρεθυμνιώτης Πρωταθλητής με 57 επίσημους Αγώνες και 56 νίκες έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα γεμάτο στάδιό κερδίζοντας τα χειροκροτήματα των θεατών...

Όπως μας αναφέρει ο Προπονητής του Πρωταθλητή Νίκος Σαμψών ο Στέλιος μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση ξεκίνησε για τρείς μήνες  μια σκληρή προετοιμασία αν τι άλλο ήταν αναμενόμενες οι επιτυχίες ,φέτος για πρώτη φορά ώς ενήλικας κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια  και μάλιστα δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του   πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος οι αντίπαλοι έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον με νοκ άουτ,μη αντέχοντας τα δυνατά χτυπήματα.

7 Αγώνες με 7 Νίκες δεν άφησαν αδιάφορο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κο Τριανταφυλλου που έδωσε συγχαρητήριά για την αξιοπρεπή εμφάνιση του Ρεθυμνιώτη αθλητή  του SAMSON GYM...

Θα ηθελα  εκ μερους του συλλογου μας να ευχαριστησουμε τους χορηγους της αποστολης μας για την πολυτιμη υποστηριξη στης αποστολης μας ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ  ΑΕΒΕ ---ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ----ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ---SEVEN HELLAS---BEAUTY CENTER ----LIFTING CAR----E COLAZIONE---ITALIAN CORNER---GADGET SHOP---DANDOULAKIS SHIPPING TRAVEL AGENCY ---SAMSON GROUP SERVICES ..

Οι Επιτυχίες μας είναι και δίκες σας

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ