ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: πραγματοποιήθηκε η πρώτη αυτοκινητοπομπή "SOS ΒΟΑΚ"

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη απόπειρα για τη δημιουργία Παγκρήτιας αυτοκινητοπομπής στο Βόρειο Οδικό άξονα της Κρήτης με επίκεντρο το Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία από την η ομάδα «SOS ΒΟΑΚ» που έχει ως στόχο να αναδείξει τα προβλήματα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης μέσα από τις δράσεις της,  επισημαίνοντας διαρκώς την ανάγκη, να προχωρήσουν έργα για την βελτίωση και την κατασκευή του πολύπαθου δρόμου.

Η ομάδα είχε καλέσει στις 11 το πρωί της Κυριακής την πρώτη συνάντηση οδηγών με τα αυτοκίνητα τους σε Βενζινάδικο στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου. Από εκεί σχηματίστηκε αυτοκινητοπομπή, η οποία κατέληξε στην Μαρίνα Ρεθύμνου, από όπου δόθηκε το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής στην προσπάθεια της ομάδας «SOS ΒΟΑΚ». Στα αυτοκίνητα που συμμετείχαν τοποθετήθηκαν ειδικά αυτοκόλλητα και η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε για να δώσει το μήνυμα της προς τους επαΐοντες για την ανάγκη επιτάχυνσης κάθε διαδικασίας διαμόρφωσης ασφαλούς οδικού περιβάλλοντος στην Κρήτη.

https://www.facebook.com/virginkaliv/videos/2518779635062089/?t=68

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αφήσουν το μήνυμα τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η ομάδα«SOS ΒΟΑΚ» ενώ αντίστοιχος συντονισμός έχει προγραμματιστεί και για τα Χανιά, την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί με συνάντηση στο Λιμάνι της Σούδας και από εκεί αναχώρηση για το Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ