ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καταγγελία μητέρας για bullying σε δημοτικό του Ρεθύμνου

0

Καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook κάνει μια μητέρα ενός 10χρονου παιδιού από το Ρέθυμνο, αναφέροντας ότι γιος της μαθητής της Δ' Δημοτικού έχει πέσει θύμα bullying.

Σύμφωνα με αυτά που γράφει η μητέρα, το παιδί αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση εδώ κι ενάμιση χρόνο και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της να σταματήσει ο εκφοβισμός του παιδιού της, στο σχολικό περιβάλλον κι ενώ η ίδια έφτασε να το καταγγείλει ακόμα και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν έχει δοθεί λύση ώστε το παιδί να σταματήσει να υποφέρει.

Η μη αντίδραση δασκάλων και υπευθύνων του σχολείου και η απελπισία την οδήγησε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της, ενώ ξεσπά και προς τους γονείς των παιδιών που ασκούν σωματική και ψυχολογική βία στο παιδί της.

Τις φωτογραφίες τις έχει δημοσιοποιήσει η ίδια τονίζοντας ότι για ακόμα μια φορά το παιδί της γύρισε χτυπημένο από το σχολείο.

Η μητέρα συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή της

" ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ μενουμε .....Δ Δημοτικου πηγαινει

...Και επειδή βαρέθηκα τους τύπους .....(διότι έφτασα ως την Α βαθμια και την έγραψαν και 《αυτήν》 κανονικά....) ...πλέον ....θα κάνω ως μάνα ότι νομίζω. Δεν έβγαλα άκρη. Σήμερα ήρθε πάλι χτυπημένος ο γιος μου από το σχολείο. Όπου βρεθώ και ο όπου σταθώ .........ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ.

Μάλλον ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.

Ντροπή στο σχολείο....... ,

ντροπή στους υπεύθυνους ......,

ντροπή στους γονείς αυτών των άγριων κακοαναθρεμένων παιδιών που τα προβλήματα με τους γονείς τους τα βγάζουν σε άλλα παιδιά. Απο δω ειμαι κι εγω ....τι νομιζατε....οτι δεν ξερω? Αλλο δεν μιλαωωωωωω , αλλο δεν κουτσομπολευω ......και αλλο....δεν ασχολουμαι. Ντροπή.

Παλεύω μπουλιγκ , πανω στο γιο μου 1.5 χρόνο . Παλεύω με κάθε σεβασμό..... Το αποτέλεσμα........ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.

με το φερμουάρ ζακέτας....

1,5 χρόνο δεν είπα πουθενά τίποτα. ΕΚανα με σεβασμο και αξιοπρεπεια τα δεοντα. Σήμερα ξεχείλισε το ποτήρι.

Θα φτάσω μέχρι τον Υπουργό. Να το ξέρετε."

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ