ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η ώρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (Video)

0

Με σύμμαχο τον καλό καιρό άρχισαν σήμερα Πέμπτη 30/01, οι εκδηλώσεις  του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020, που φιλοδοξούν να προσφέρουν στους Ρεθεμνιώτες και τους επισκέπτες, γερές δόσεις χαράς, κεφιού, αισιοδοξίας και ανεμελιάς παρασύροντας όλους σε ένα χαρούμενο καρναβαλικό κέφι.

Η αυλαία άνοιξε νωρίς το απόγευμα στη Μεγάλη Πόρτα με παιδικό πάρτι, μουσική και δρώμενα από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και εκπαιδευτικών  της ΚΕΔΗΡ  και το «Αερόστατο».

Αμέσως μετά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, με το μικρό Καρναβαλάκι, ξεκίνησε την πορεία του στους δρόμους της π. Πόλης, καταλήγοντας στην παραλία, στη  θέση Λαβύρινθος όπου, παρουσιάστηκε ένα σόου, προοίμιο της θεματικής του φετινού Καρναβαλιού.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, κήρυξε την έναρξη των Καρναβαλικών εκδηλώσεων για το 2020 και οι ομάδες του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού παρουσίασαν τις στολές τους.

Οι εκδηλώσεις για την Τελετή Έναρξης έκλεισαν με τη συναυλία των Stavento, που φέτος έχει υιοθετηθεί από το Σύλλογο Εστίασης  και από Τοπικούς Επιχειρηματίες.

Το βασικό μέλημα και το κεντρικό σύνθημα για ακόμα ένα πετυχημένο Καρναβάλι είναι: λιγότερο αλκοόλ, περισσότερη ανακύκλωση και σεβασμός στο περιβάλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=O5Hj8aNdGMI&feature=youtu.be

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ