ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Μία γυναίκα στην εντατική από τον ιό της γρίπης

0

Επιβεβαίωσε η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη, το δημοσίευμα του ekriti για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης στο νησί.

Σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη η κα Μπορμπουδάκη υπογράμμισε ότι μία 80χρονη γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και είναι το μοναδικό, σοβαρό περιστατικό αυτή την ώρα στο νησί, καθώς τα υπόλοιπα αντιμετωπίζονται ή αντιμετωπίστηκαν εκτός εντατικής.

Η πορεία της υγείας της ηλικιωμένη γυναίκας παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς. Παράλληλα η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ αναφέρθηκε στη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού καθώς και στο γεγονός ότι ειδικά φέτος η εμβολιαστική κάλυψη και του υγειονομικού προσωπικού είναι πολύ υψηλή, εξάροντας την πανελλαδική πρωτιά του Βενιζελείου.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες πήραν εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ ένας 17χρονος και ένας 24χρονος οι οποίοι είχαν νοσηλευτεί και ευτυχώς ωστόσο η πορεία της υγείας τους εξελίχθηκε ομαλά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ