ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μπήκαν στην τελική ευθεία τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σκάκι

0

Τρεις γύροι απομένουν για την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων που διοργανώνει ο Σκ.Ο.Ρ. η Ε.Σ.Ο. και συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και ο Δήμος Ρεθύμνου.

Σήμερα Κυριακή 5/1 και μετά από 11 ώρες σκέψης, στο open ολοκληρώθηκε ο 6ος γύρος και ο νεαρός σκακιστής από τον Βόλο που αγωνίζεται για την Ε.Σ. Θεσαλλονίκης: Τσαρσιταλίδης Κων/νος και ο Βαρδάκας Γρηγόρης από την Κατερίνη προηγούνται με 5/6. Από το Ρέθυμνο σε αυτή την κατηγορία συμμετέχουν 7 αθλητές, με τον πρωταθλητή Ρεθύμνου Πελαντάκη Μιχάλη και τον Καβούνη Γιώργο να ξεχωρίζουν. Στα κορίτσια παίχτηκε ο 6ος γύρος με την κατάταξη να έχει ως εξής: στην πρώτη θέση ισοβαθμούν οι αθλήτριες Χατζηπαναγιώτου Ασημένια και η Χατζηιωαννίδη Φιλίππα με 5 νίκες οι οποίες θα αναμετρηθούν στον αυριανό γύρο. Στην κατηγορία νεανίδων συμμετέχουν 3ις αθλήτριες από το Ρέθυμνο: η Γουμενάκη Εύα, η Τριπολιτάκη Ειρήνη και η Χρυσού Ιωάννα.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε δυναμικά στο Ρέθυμνο για το 2020 καθώς μετά την ολοκλήρωση των Πανελληνίων ξεκινάνε αμέσως τα ατομικά νεανικά του νομού από όπου οι αθλητές παίρνουν το εισιτήριο για τα Παγκρήτια που έρχονται αμέσως μετά. Ακολουθούν τα σχολικά πρωταθλήματα και έπειτα το ομαδικό διασυλλογικό πρωτάθλημα και κύπελλο. Όπως καταλαβαίνετε η αγωνιστική δράση του ομίλου είναι συνεχόμενη έως το καλοκαίρι, ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το επίπεδο των νέων στην Κρήτη είναι ίσως το υψηλότερο στην Ελλάδα!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ