ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυκονιάτης: "Η ανάκγη για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη"

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα ψάξει την 8η σερί εντός έδρας νίκη, στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο Su Casa. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.30 στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports και διαδικτυακά από το ERT Play1.

Από κει και πέρα, ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις του, τόνισε την ανάγκη της κατάκτησης των 2 βαθμών της νίκης, ενώ υπογράμμισε πως η εξαιρετική πορεία στο «Μελίνα Μερκούρη» οφείλεται στον κόσμο. «Σαφώς παίζουμε με μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Άρα αυτό σημαίνει πως η ανάγκη για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η συνταγή είναι ίδια μέσα στην έδρα μας. Παίζουμε εξαιρετικά στο «Μελίνα Μερκούρη» και αυτό οφείλεται στο ότι ο κόσμος μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλά. Δεν υπάρχουν μυστικά. Θα μπούμε να βγάλουμε όλη την ενέργεια κυρίως, στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο μας διακρίνει μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι σε όλη τη λίγκα έχει γίνει γνωστό ότι η έδρα μας είναι δύσκολη και με αυτή τη συνταγή θα παίξουμε για το θετικό αποτέλεσμα, που το χρειαζόμαστε πολύ για τη συνέχεια.

Έχουμε κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας, το οποίο θα μετατραπεί σε άλμα αν πάρουμε και αυτό το «δίποντο». Από κει και πέρα θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να εξασφαλίσουμε την παραμονή και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ