ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οικογενειακό Δείπνο από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings

0

Λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Su Casa, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα.

Η ομάδα μας συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο οικογενειακό και ενωτικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της. Αυτό το απέδειξε για ακόμη μία φορά χθες το βράδυ, μιας και άπαντες συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο «Κορίνα», όπου είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους.

Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Μαρινάκης, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Κωστή Ζομπανάκη, χαιρέτισαν τους καλεσμένους και συζήτησαν μαζί τους, με κεντρικό θέμα την ομάδα και την πορεία της μέχρι στιγμής. Φυσικά, δεν έλλειψαν οι ευχές για νίκη επί του Πανιωνίου Su Casa, αύριο (15.30) στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου η κατάκτηση των δύο βαθμών θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες για την επίτευξη του αρχικού στόχου, που είναι η παραμονή για ακόμη μία χρονιά στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση μπάσκετ της Ελλάδας.

Με αφορμή την παρουσία σύσσωμης της οικογένειας μας, ο Κωστής Ζομπανάκη και ο Γιώργης Μαρινάκης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν η αρχηγός της ομάδας τσιρλίντινγκ Δήμητρα Καραδάκη – Τσίκα και ένα μέλος της οικογένειας του παίκτη μας, Ντέιβιντ Χότον.

Στην όμορφη βραδιά παρευρέθηκαν μέλη της Διοίκησης, οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι εργαζόμενοι της ομάδας μας μαζί με τις οικογένειες τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ