ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο θλιβερός απολογισμός που πρέπει όλους να μας προβληματίσει

0

Την θλιβερή "ακτινογραφία" της χρονιάς που πέρασε όσον αφορά τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη, δίνει ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, Γιάννης Λιονάκης. Η ευχή του, ευχή όλων μας, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το αρνητικό ρεκόρ των 60 νεκρών συμπολιτών μας, που έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο το 2019.

Ο ίδιος σκιαγραφεί το προφίλ της πλειοψηφίας των ανθρώπων που "χάθηκαν" και το πως "χάθηκαν" και όπως αναφέρει πρόκειται για άνδρες κάτω των 35 ετών που οδηγούσαν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι και από τις 2 έως τις 7 το πρωί. Οι δήμοι δε της Κρήτης που κρατούν τη θλιβερή "πρωτιά" είναι αυτοί του Ηρακλείου, Χερσονήσου, Πλατανιά, Χανίων και Φαιστού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

Είναι άνδρες οδηγοί,κάτω των 35, ημέρα Σάββατο ,με επιβατικό αυτοκίνητο ,9-1 το μεσημέρι,και 2-7 το πρωί ,στο επαρχιακό οδικό δίκτυο,συγκρούονται με άλλο όχημα, κατά το μήνα Ιούλιο, και οδηγούν στους δήμους Ηρακλείου, Χερσονήσου, Πλατανιά, Χανίων ,Φαιστού ...

Με δυο λόγια η εικόνα του 2019...

Να προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε !!"

cretalive.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ