ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για την οικονομική καταστροφή που υπέστη – «Πλέον δεν έχω τίποτα»

0

«Έπειτα από εφτά χρόνια, υπάρχουν ακόμη οικονομικά προβλήματα και θα υπάρχουν για μένα, δυστυχώς».

Στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη.

Έχετε αναφερθεί κατά το παρελθόν στις οικονομικές σας περιπέτειες, λόγω των χρεών που σας άφησε η σχολή θεάτρου που ανοίξατε. Λύθηκαν τα προβλήματα;

Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν μια οικονομική τραγωδία! Όχι, δεν έχει βγει καμιά άκρη. Ήταν πολλά τα λεφτά. Έκανα λάθος επιχειρηματική διαχείριση και έπεσα έξω. Έπειτα από εφτά χρόνια, υπάρχουν ακόμη οικονομικά προβλήματα και θα υπάρχουν για μένα, δυστυχώς. Επένδυσα την ελάχιστη περιουσία που είχα στη σχολή μου «Η Πρώτη Πράξη» και πλέον δεν έχω τίποτα!

Να πάμε σε μια δήλωσή σας που συζητήθηκε αναφορικά με τη θρησκεία. Δηλώνετε άθεος;

Δεν δηλώνω άθεος. Δεν πιστεύω ότι ο Θεός των χριστιανών είναι καλός Θεός. Ανοίγεις μια μεγάλη κουβέντα που χρειάζεται πολύς χρόνος για να συζητηθεί. Δεν μπορείς απλά να πεις είμαι άθεος, είμαι θρήσκος κ.τ.λ., διότι θα πρέπει να το αιτιολογήσεις. Θα γράψω ένα βιβλίο και εκεί θα το αιτιολογήσω.

Με τη σύζυγό σας, ηθοποιό Πένυ Παπουτσή, είστε μαζί 45 χρόνια. Πώς κρατάει ο έρωτας ύστερα από τόσα χρόνια;

Ο έρωτας υπήρχε όταν έπρεπε. Τώρα έχει μετουσιωθεί σε κάτι άλλο. Σε αγάπη, εκτίμηση, αφοσίωση. Το μυστικό για να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια είναι η μετάβαση και η μεταβίβαση των συναισθημάτων που ξεκινούν από τον έρωτα σε αυτά που πρέπει για να κρατηθείς, όπως είναι η αγάπη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ