ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PlayStation 5: «Δεν έχουμε αποκαλύψει ακόμα όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του»

0

Μιλώντας στο Business Insider Japan, ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, έλαβε μερικές ερωτήσεις για το PlayStation 5 και έτσι προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η εταιρία σχεδιάζει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Για την ώρα οι περισσότερες πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το PlayStation 5 προέρχονται από τα δύο δημοσιεύματα του WIRED. Μεταξύ άλλων γνωρίζουμε από επίσημα χείλη πως η κονσόλα θα έχει έναν ultra-high speed SSD, hardware accelerated ray-tracing και χειριστήριο με haptic feedback.

Όσον αφορά αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, ο Ryan δήλωσε:

Με κάθε νέα κονσόλα, ο επεξεργαστής και τα γραφικά γίνονται καλύτερα, πράγμα που φυσικά είναι ελκυστικό, αλλά πρέπει να έχουμε και μερικά μοναδικά στοιχεία επίσης. Ήδη έχουμε αποκαλύψει την ενσωμάτωση SSD και ναι, είναι μεγάλη αλλαγή να μην έχεις σχεδόν καθόλου load times. Επίσης, όταν βιώσεις το 3D audio και το απτικό feedback στο χειριστήριο, καταλαβαίνεις ότι είναι μια απίθανη αλλαγή.

Στη συνέχεια ο Ryan πρόσθεσε ότι το να παίζεις ένα racing παιχνίδι όπως το Gran Turismo Sport με το χειριστήριο του PlayStation 5 είναι μια «εντελώς διαφορετική εμπειρία». Μάλιστα, πρόσθεσε:

Το παιχνίδι τρέχει καλά με ένα συμβατικό χειριστήριο, αλλά όταν βιώσεις την κάθε λεπτομέρεια του εδάφους χάρη στο απτικό feedback και παίξεις χρησιμοποιώντας τα adaptive triggers, δεν μπορείς να επιστρέψεις στο αρχικό.

Υπάρχουν όμως περισσότερα μοναδικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5 σε σύγκριση με τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα τις μεγαλύτερες διαφορές.

Όπως φαίνεται η πλήρης αποκάλυψη του PlayStation 5 βρίσκεται προ των πυλών και κρύβει εκπλήξεις. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ