ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο αναζητώντας συμπαράσταση

0

Ψήφισμα με το οποίο εκφράζεται η στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηρακλείου στους 24 παρατασιούχους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου εγκρίθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Σώματος, στην οποία έκανε παρέμβαση ο εκπρόσωπός τους κ. Αντώνης Καλοκύρης.

Ο κ. Καλοκύρης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

"Ζητάμε τη στήριξη σας για την επιστροφή μας στην εργασία, για να κατοχυρωσουμε το δικαίωμα μας στην εργασια και όχι στην ανεργία".

"Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν την οικογενειακή τους ζωή και να παραμείνουν στη δουλειά τους. Στηρίζουμε το ψήφισμα των εργαζομένων", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

"Συντασσομαστε με τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων" είπε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ενώ ο Μανώλης Συντυχάκης τόνισε: "Αποδεικνύεται η κοροϊδία των κυβερνήσεων. Είναι ένα απαράδεκτο και απάνθρωπο καθεστώς που βάζει τους ανθρώπους αυτούς σε ομηρία. Οι συμβάσεις αυτές αυτοδικαίως πρέπει να μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου".

"Τα μνημόνια βρίσκονται σε πλήρη άνθηση, κι ιδού ένα παράδειγμα. Οι άνθρωποι πρέπει να επαναπροσληφθουν. Η μεγαλύτερη τρομοκρατία είναι να μην ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Να θες να δουλέψεις στα σκουπίδια και να σου λένε όχι. Όπου δοκιμάστηκαν τα νεοφιλελευθερα μοντέλα, απέτυχαν", ανέφερε από την πλευρά του ο Μ. Κριτσωτάκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ