ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός της Corvette - Ανασφάλιστο το αυτοκίνητο

0

Στο σοκ που υπέστη, ισχυρίστηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette, ότι οφείλεται η συμπεριφορά του, να εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος που προκάλεσε. Αμέσως μετά την πράξη του, δεν έμεινε ούτε λεπτό στο σημείο και διέφυγε μαζί με την γυναίκα συνοδηγό του.

Στο πώς έχασε τον έλεγχο του ανασφάλιστου μάλιστα σπορ αυτοκινήτου του, φέρεται να μην αναφέρθηκε καν, δηλώνοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη, όμως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα ότι είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα επί της Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ζωής του 25χρονου μοτοσικλετιστή Νάσου Καρανίκα.

Ο 40χρονος που φέρεται να είναι επιχειρηματίας στον χώρο του Internet εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό συνοδεία της δικηγόρου του και παραδόθηκε.

Καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο και διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, κατέθεσε και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ενώ η δικογραφία παραδόθηκε στον Εισαγγελέα που θα κρίνει τι διώξεις θα ασκηθούν σε βάρος του.

Ο δράστης που οδηγούσε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι χθες το απόγευμα.

Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, με το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασύρει τον νεαρό, δίχως να σταματάει.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ