ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Ημέρα Καριέρας του ΙΙΕΚ Grant ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία

0

Στόχος της  Grant δεν είναι απλώς να δημιουργεί αποφοίτους. Είναι να δημιουργεί επαγγελματίες που θα απορροφηθούν άμεσα από την αγορά εργασίας, που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε πραγματικές συνθήκες, που θα διαπρέψουν και θα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Στόχος της Grant από το 2010 που ξεκίνησε ως ΙΙΕΚ είναι να συνδέει τους σπουδαστές με την αγορά εργασίας.

Για να πετύχει αυτό  τον στόχο όλη η ομάδα της Grant η Διοίκηση, η ομάδα σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού, η ομάδα εισηγητών και η ομάδα γραμματειών κάνουν μεγάλο και συνεχή αγώνα για να γαλουχήσουν στους σπουδαστές πνεύμα και αξίες που η σύγχρονη αγορά έχει ανάγκη.

Καλλιεργούν  συστηματικά σχέσεις με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του τόπου μας - δίνοντας έμφαση στη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό - ώστε να μπορούμε να ανοίξουν  τον δρόμο της επαγγελματικής αποκατάστασης σε κάθε σπουδαστή. Την ίδια στιγμή παρέχουν στις τοπικές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν ένα άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο στελεχειακό δυναμικό.

Η  Ημέρα Καριέρας Grant είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας.

 Στις 25 Ιανουαρίου 2020 δεκάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, της εστίασης, του εμπορίου και του marketing, ήρθαν σε επαφή με τους σπουδαστές της Grant, για να γνωρίσουν από κοντά και να αξιολογήσουν τη νέα γενιά στελεχών του τόπου μας. Η συνεδριακή αίθουσα του Pearl γέμισε με χαμόγελα, επαγγελματικές χειραψίες και συμφωνίες. Σπουδαστές και επιχειρηματίες έφυγαν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

H διοίκηση του ΙΙΕΚ Grant κα Κορνελάκη Κατερίνα απευθύνει θερμές ευχαριστίες και την εκτίμηση της σε όλες τις επιχειρήσεις που βρέθηκαν στην Ημέρα Καριέρας Grant και δεσμεύεται μαζί με όλη την ομάδα της  ότι η προσπάθειά θα συνεχίζεται κάθε χρόνο με στόχο την ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση ώστε η Grant να είναι ένα φυτώριο νέων στελεχών στον τόπο μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ