ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Κατερίνα Στανίση εξηγεί γιατί την κοροϊδεύουν στις εκπομπές

0

"Η Πάολα έχει κάνει επιτυχίες, είναι το νέο κορίτσι, το νέο ρεύμα στην ελληνική μουσική"

Την Κατερίνα Στανίση συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη θέση του λαϊκού τραγουδιού στη σημερινή δισκογραφία, την τηλεόραση αλλά και το γεγονός πως… σώθηκε από τα έξυπνα τηλέφωνα!

“Το σύστημα δεν θέλει τους λαϊκούς τραγουδιστές” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στανίση ενώ αναφέρθηκε και στις μιμήσεις που κατά καιρούς έχουν γίνει στο πρόσωπο της. “Όχι, αυτοί δεν μιμούνται! Αυτοί κοροϊδεύουν! Γιατί να σε μιμηθεί κάποιος σωστά δεν μπορεί. Κάνουν ότι μιμούνται αλλά εμένα με ενδιαφέρει πως τραγουδάω, όχι πως μιλάω. Αν δεις και από τους παλιούς τραγουδιστές, όταν μιλούσαν, πραγματικά δεν καταλαβαίναμε τι έλεγαν”.

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε, επίσης, το ξεκίνημα της στη νύχτα και τις πίστες. “Τις καλύτερες μου στιγμές ως νέα τραγουδίστρια τις έζησα κάνοντας φωνητικά στον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος και με βοήθησε πάρα πολύ. Εξαιρετικές, αξέχαστες στιγμές συνεργασίας”.

“Η Πάολα έχει κάνει επιτυχίες, είναι το νέο κορίτσι, το νέο ρεύμα στην ελληνική μουσική” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Στανίση.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ