ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple προειδοποιεί για ελλείψεις σε iPhone λόγω του κοροναϊού

0

Πολλά εργοστάσια έχουν κλείσει στην Κίνα λόγω του κοροναϊού. Ακόμα και αυτά που είναι ανοιχτά όμως λειτουργούν με περιορισμένες δυνατότητες, αφού το εργατικό δυναμικό αρρωσταίνει ή μπαίνει σε λίστα υπόπτων για την ασθένεια, επηρεάζοντας την παραγωγή. Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων στην Κίνα, η Apple αναγκάστηκε να προειδοποιήσει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε ελλείψεις στην παροχή iPhone στην αγορά.

Ενώ οι εγκαταστάσεις των συνεταίρων μας κατασκευαστών βρίσκονται έξω από την επαρχία Hubei – και ενώ όλες οι εγκαταστάσεις έχουν ανοίξει ξανά – επανέρχονται πιο αργά από ότι περιμέναμε. Η υγεία και ευημερία του κάθε ανθρώπου που βοηθάει να κατασκευαστούν αυτά τα προϊόντα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και εργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας και ειδικούς δημόσιας υγείας όσο συνεχίζεται η επαναφορά.

Επιπλέον, προειδοποιεί τους επενδυτές της πως μάλλον θα χάσει το στόχο εσόδων του Μαρτίου και αυτό επειδή αναγκάστηκε να κλείσει ορισμένα καταστήματά της στην Κίνα εξαιτίας του ιού, κάτι το οποίο επηρέασε και τρίτους πωλητές λιανικής. Τα καταστήματα της Apple ανοίγουν σταδιακά στην περιοχή, ωστόσο έχουν περιορισμένες ώρες λειτουργίας, που με τη σειρά του επηρεάζει την κίνηση σε αυτά, μειώνοντας τις πωλήσεις.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ