ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καρναβάλι Ρεθύμνου 2020: 2ο CARNIVAL RUN

0

Ρέθυμνο, 2020. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Carnival Run,  μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο, στα πλαίσια εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Τα γραφικά στενά της πόλης του Ρεθύμνου, πλημμύρισαν για άλλη μια χρονιά με κέφι, χορό και μουσική, δίνοντας το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, μέχρι τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, την ερχόμενη Κυριακή.

Το σύνθημα για εκκίνηση δόθηκε στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, όπου μικροί και μεγάλοι, ξεκίνησαν μια πρωτότυπη, αποκριάτικη διαδρομή, 1,8 χιλιομέτρων συνοδευόμενοι από μουσικά σύνολα και χορευτικές ομάδες, σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Παρά τις όποιες καιρικές αντιξοότητες, αρκετός ήταν ο κόσμος που έτρεξε στα σοκάκια της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα μνημεία του ιστορικού κέντρου, συνδυάζοντας την άθληση με τη διασκέδαση. Σημείο τερματισμού ήταν η πλατεία, όπου στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι, με τους συμμετέχοντες γεμάτους ενθουσιασμό να παραλαμβάνουν το αναμνηστικό τους μετάλλιο, με την προσμονή για το ραντεβού της επόμενης χρονιάς.

Η εκδήλωση, η οποία και φέτος διοργανώθηκε από την καρναβαλική ομάδα ΣΤΡΙΓΓΛΕΣ, με την υποστήριξη του Τμήματος Aθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, είχε σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, αφού μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στον εν λόγω Σύλλογο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ