ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «9ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στον Φουρφουρά»

0

      Με μεγάλη συμμετοχή κυνηγών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Φουρφουρά, το 9ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φουρφουρά σε συνεργασία με 5μελή Οργανωτική Επιτροπή η οποία και έστησε το παιχνίδι των γρίφων.

Στο παιχνίδι συμμετείχαν οι ομάδες: Οι Απαράδεχτοι, Τα Μαϊμούνια, Οι Βότκα Ράκι – Κοπάνα και Οι Άρπα Κόλλα, οι οποίες απαρτίζονταν από κυνηγούς κάθε ηλικίας.

Η έναρξη του παιχνιδιού δόθηκε το πρωί της Κυριακής με τις  ομάδες να ρίχνονται στη μάχη της αναζήτησης των λύσεων των γρίφων.

Νικήτρια αναδείχθηκε η νεοσύστατη ομάδα «Οι Άρπα Κόλλα» η οποία κατάφερε μέσα από μια σειρά ευρηματικών γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού να φτάσει στον τελευταίο γρίφο και να βρει τον «Κρυμμένο θησαυρό».

Όλοι οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, με χαμόγελα και σε ευχάριστο κλίμα ανανέωσαν το ραντεβού για το 2021.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φουρφουρά σας καλεί την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία του χωριού μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα, με φασολάδα και Σαρακοστιανά εδέσματα, προσφορά του Συλλόγου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Διαγωνισμός Φουρφουριανού Κρασιού. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, να το δηλώσουν στα τηλέφωνα:  6984524567 , 2833041440.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ